Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj záhradná chatka v osade Chrásť na Juhu v Trenčíne

Interné ID: 1274
Ulica: Východná
Mestská časť: Juh III
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
27 000 €

Popis nehnuteľnosti

Novus reality ponúka túto útulnú chatku sa nachádza v záhradkárskej osade Chrásť v Trenčíne na Juhu.  Predstavuje skvelé miesto pre únik od každodenného zhonu. S rozlohou 14 m² poskytuje dostatok priestoru na relax, či už pre víkendové pobyty alebo dlhšie pobyty v prírode. Chatka je zariadená,  podpivničená, pozemok o veľkosti 479 m² je mierne svahovitý, čo nielenže dodáva pozemku šarm, ale aj ponúka rôzne možnosti pre kreatívnu úpravu záhrady – je tu možné sadiť zeleninu, sú tu už vysadené  ovocné stromy – jablone, čerešne, slivky, broskyne a iné. Je potrebné zútulniť priestor okolo chatky, nakoľko sa jej nejaký čas nikto nevenuje.

Osada je mierne svahovitá a neponúka pripojenie na elektrinu, čo robí toto miesto ideálnym pre tých, ktorí túžia po autentickom spojení s prírodou a preferujú ekologické riešenia. Voda je úžitková a dostupná v pravidelných intervaloch.

Tento kúsok zeme je perfektným miestom na načerpanie novej energie, kde sa môžete odpútať od technológií a zažiť pravý pokoj a harmóniu v srdci prírody, neďaleko mesta.

Cena je 27.000€.  Je v nej zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
479 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Úžitková plocha:
493 m2
Zastavaná plocha:
479 m2
Podlahová plocha:
14 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
493 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Andrea Bellová

Andrea Bellová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • sora
  • rusr

Volám sa Andrea Bellová, som z Trenčína a som hrdou mamou troch úžasných dcér. Život ma naučil tešiť sa z maličkostí, a práve vďaka tomu si zachovávam veselý a optimistický prístup k svetu.

Už viac ako 13 rokov sa venujem realitám, čo pre mňa nie je len práca, ale aj vášeň. Táto oblasť mi ponúka nekonečné možnosti pre kreativitu, sebarozvoj a slobodu. Každý okamih, keď niekomu odovzdávam kľúče od jeho nového domova alebo investičnej nehnuteľnosti, je pre mňa neopísateľne silný – práve vtedy viem, že to, čo robím, má skutočný zmysel.

Realitná činnosť mi otvorila dvere k novým priateľstvám a cenným kontaktom, čo je aj jadrom filozofie našej realitnej kancelárie. Mojím cieľom je poskytnúť vám podporu a odborné poradenstvo počas celého procesu predaja, kúpy alebo prenájmu nehnuteľnosti – aby ste sa cítili istí a spokojní na každom kroku.

 

Radi Vám poradíme

NOVUS REALITY

Podobné nehnuteľnosti